Χορηγοί 2012-2013

Επόμενος Αγώνας

 

 

Αποχαιρετισμός με ήττα....

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο Βρασίδας Βρασνών καθώς ηττήθηκε με σκορ 2-3 από τον Ελλήσποντο Μαδύτου στο γήπεδο των Νέων Βρασνών σήμερα το απόγευμα.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να είναι ιδιαίτερα κινητική στο πρώτο δεκάλεπτο και να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Παντελή Ιωαννίδη και Στέργιο Τερζή να ανοίξει το σκορ. Στο 15ο λεπτό και μετά από στημένη φάση, η ομάδα της Μαδύτου, που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ακίνδυνη, θα προηγηθεί στο σκορ με 0-1. Από εκείνο το σημείο και μετά και ως το τέλος του ημιχρόνου, η ομάδα της Μαδύτου θα επικρατήσει ολοκληρωτικά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα θα καταφέρει στο  40ο λεπτό να διπλασιάσει τα τέρματα της. Με το 0-2 οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με την ομάδα μας να θέλει να πετύχει κάποιο γκολ που θα την ξαναβάλει στο παιχνίδι αλλά ένα τραγικό λάθος της άμυνας μας στο 55ο λεπτό θα φέρει την ομάδα μας πίσω με τρία τέρματα. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα οδηγηθεί σε μιά εύκολη επικράτηση για την ομάδα της Μαδύτου, ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των ποδοσφαιριστών μας αλλά και διαιτητικά λάθη ενάντια στην ομάδα της Μαδύτου θα μας οδηγήσουν σε ένα χιτσχοκικό φινάλε. Αρχικά η ομάδα μας θα μειώσει σε 1-3 στο 65ο λεπτό με τον Παντελή Ιωαννίδη και σε 2-3 με τον Αντώνη Χαλκιά στο 75ο λεπτό, βάζοντας κυριολεκτικά φωτιά στο παιχνίδι. Η ομάδα μας θα ανοιχτεί πολύ στην προσπάθεια της να ισοφαρίσει και θα αφήσει πολλά κενά στην άμυνα της με την ομάδα της Μαδύτου όμως να μην τα εκμεταλλεύεται είτε λόγω αστοχίας, με σουτ στο δοκάρι, είτε γιατί διαιτητής και επόπτης τους υποδείκνυαν λανθασμένα σε θέση οφσάιντ σε μία περίπτωση, ενώ χαρίστηκε και κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μας που θα την έδινε ακόμα και ο πιο φανατικός φίλαθλος μας σε αντεπίθεση της Μαδύτου. Στο 85ο λεπτό του αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης θα υποδείξει σωστά πέναλτι υπέρ της ομάδας μας σε χέρι αντιπάλου το οποίο θα αναλάβει να εκτελέσει ο Αντώνης Χαλκιάς. Το πέναλτι είναι καλοχτυπημένο αλλά ο νεαρός τερματο φύλακας της Μαδύτου θα προβεί σε σπουδαία εκτίναξη και θα αποσοβήσει το γκολ. Από την μία τα συναισθήματα για το χαμένο πέναλτι είναι ότι η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για ολική επαναφορά στο σκορ πήγε χαμένη, από την άλλη όμως το αίσθημα δικαίου, που πιστεύω ότι όλοι έχουμε στα Βρασνά, έλεγε ότι η ομάδα που άξιζε να φύγει νικήτρια από την σημερινή αναμέτρηση ήταν η ομάδα της Μαδύτου. Το τελικό σκορ θα βρεί πράγματι την ομάδα της Μαδύτου νικήτρια με σκορ 2-3, με τους ποδοσφαιριστές μας να μένουν με την ικανοποίηση της υπερπροσπάθειας που κατέβαλαν στο δεύτερο ημίχρονο και τους ποδοσφαιριστές της Μαδύτου να πανηγυρίζουν την δίκαια συμμετοχή τους στα play off τους πρωταθλήματος.

Για την ομάδα μας οι ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις της τελείωσαν με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα. Η αλήθεια είναι ότι βάσει της αγωνιστικής αξίας των ποδοσφαιριστών μας η ένατη θέση που κατέλαβε στο πρωτάθλημα ήταν η ελάχιστη που θα μπορούσε να κατακτήσει. Συχνές απουσίες ποδοσφαιριστών από κρίσιμα παιχνίδια, τραυματισμοί, αλλά κυρίως αδιαφορία για τις προπονήσεις, είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα να κάνει μεν μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα η οποία όμως δεν συνάδει της αξίας των ποδοσφαιριστών μας. Στα θετικά βέβαια πρέπει να τονίσουμε το μπόλιασμα στην ομάδα ποδοσφαιριστών της ομάδας παίδων που απέδειξαν ότι μπορουν να σταθούν επάξια στην κατηγορία. Το πιο σημαντικό απ' όλα βέβαια είναι ότι η χρονιά τελείωσε χωρίς κάποιον σοβαρό τραυματισμό και πλέον η ομάδα προγραμματίζει τον σχεδιασμό της για την νέα χρονιά.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες του ομίλου που συμμετέχουν στην διαδικάσία των play off και play out και φυσικά να συγχαρούμε την ομάδα της Ασπροβάλτας για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το επόμενο ραντεβού για την ομάδα μας είναι εξωαγωνιστικό και έχει οριστεί για το τετραήμερο εκδηλώσεων για τους εορτασμούς των πολιούχων του χωριού μας, Κωνσταντίνου και Ελένης, στις 21 Μαϊου στην πλατεία των Νέων Βρασνών, με την ομάδα να λειτουργεί και πάλι έναν από τους παγκούς και να κλείνει την φετινή αγωνιστική χρονιά...πανηγυρικά!

Βαθμολογία 5ου Ομίλου

Ομάδα ΒΑ
ΑΕ Αγίου Γεωργίου 61
Μ. Αλέξ. Νέας Απολλωνίας 60
ΠΑΟΚ Σταυρού 60
Εθνικός Σοχού 54
ΑΣ Βασιλούδι 53
Ελλήσποντος Μαδύτου 51
ΠΑΟΚ Ανοιξιάς 50
Απόλλων Ζαγκλιβερίου 48
Βρασίδας Βρασνών 40
Δάφνη Ευαγγελισμού 36
Αετός Άνω Σταυρού 28
Διγενής Κρυονερίου 26
Φοίνικας Σχολαρίου 23
ΑΣ Αρέθουσας 12
Φλόγα Λαγκαδικίων -2