Χορηγοί 2012-2013

Επόμενος Αγώνας

 

 

Βαριά ήττα στο ντέρμπι....

Βαριά εκτός έδρας ήττα με σκορ 5-0 γνώρισε ο Βρασίδας Βρασνών στην Ασπροβάλτα πληρώνοντας ακριβά τα κενά διαστήματα που είχε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα της Ασπροβάλτας να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και την ομάδα του Βρασίδα να μένει.... στα αποδυτήρια. Οι ποδοσφαιριστές της Ασπροβάλτας θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο την...απουσία των ποδοσφαιριστών μας και θα σκοράρουν δύο φορές πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα! Μετά από ένα τέτοιο τραγικό ξεκίνημα και μάλιστα σε ντέρμπι, χρειάζονται τεράστια ψυχικά αποθέματα για να γυρίσεις το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές μας μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου έδειξαν ότι τα έχουν, επικρατώντας ολοκληρωτικά στο γήπεδο, αφήνωντας πίσω την άθλια εικόνα του πρώτου δεκαλέπτου αλλά δυστυχώς δεν θα καταφέρουν να σημειώσουν κάποιο γκολ στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, το οποίο ίσως και να άλλαζε την ροή του αγώνα. Κύριος "υπαίτιος" για αυτό ήταν ο τερματοφύλακας της Ασπροβάλτας, ο οποίος βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα και με τέσσερις τουλάχιστον εκπληκτικές επεμβάσεις του θα κρατήσει, δυστυχώς για εμάς, την εστία του ανέπαφη.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάκιστο από την πλευρά μας και δεν αξίζει σχολιασμού. Μέχρι το 60ο λεπτό το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο αλλά φαινόταν καθαρά ότι οι ποδοσφαιριστές μας δεν είχαν την φυσική κατάσταση να πιέσουν περισσότερο την αντίπαλη ομάδα, αδυνατώντας να δημιουργήσουν ξεκάθαρες ευκαιρίες όπως αυτές του πρώτου ημιχρόνου. Όταν μάλιστα στο 60ο λεπτό η ομάδα της Ασπροβάλτας θα πετύχει στην κόντρα το τρίτο της τέρμα θα επέλθει πλήρης αγωνιστική κατάρρευση στην ομάδα μας, η οποία μέχρι το 70ο λεπτό θα δεχθεί άλλα δύο τέρματα. Το παιχνίδι θα λήξει κάπως έτσι, με το τελικό 5-0 να αποτελεί ένα πολύ σκληρό μάθημα για όλους στην ομάδα, από το οποίο πρέπει να διδαχτεί έτσι ώστε στο μέλλον να αποφύγει ανάλογες εμφανίσεις. Την ευθύνη για την εμφάνιση, που ανέλαβε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής μας, ελπίζουμε να την αναλάβουν και οι ποδοσφαιριστές μας στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, να τους πεισμώσουν και να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο στην συνέχεια του πρωταθλήματος.  Στον κόσμο μας που στήριξε την ομάδα σε ακόμα ένα παιχνίδι οφείλουμε ένα μεγάλο συγγνώμη και την υπόσχεση ότι οι μελλοντικές μας εμφανίσεις θα τους αποζημιώσουν, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Νέα Απολλωνία στο γήπεδο μας.

Η ήττα και μάλιστα σε τοπικό ντέρμπι, είναι πάντα πικρή, ανεξαρτήτου αποτελέσματος αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ήρθε από μια καλύτερη ομάδα, με καλύτερη φυσική κατάσταση, που φανέρωσε όλες τις αδυναμίες μας στο γήπεδο και που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την νίκη τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στους φιλάθλους και των δύο ομάδων για την παρουσία τους στο γήπεδο, η οποία πλέον στα μεταξύ μας παιχνίδια είναι υποδειγματική και πολύ πιο ευχάριστη για όλους όσους αγαπούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. 

 

Βαθμολογία 5ου Ομίλου

Ομάδα ΒΑ
ΑΕ Αγίου Γεωργίου 61
Μ. Αλέξ. Νέας Απολλωνίας 60
ΠΑΟΚ Σταυρού 60
Εθνικός Σοχού 54
ΑΣ Βασιλούδι 53
Ελλήσποντος Μαδύτου 51
ΠΑΟΚ Ανοιξιάς 50
Απόλλων Ζαγκλιβερίου 48
Βρασίδας Βρασνών 40
Δάφνη Ευαγγελισμού 36
Αετός Άνω Σταυρού 28
Διγενής Κρυονερίου 26
Φοίνικας Σχολαρίου 23
ΑΣ Αρέθουσας 12
Φλόγα Λαγκαδικίων -2